Heksje Aradia

Natuurgeneeswijzen

Natuurgeneeswijzen

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om gezond te blijven. Iedereen kan gelukkig, evenwichtig en zelfverzekerd in het leven staan.

Iedere heks heeft wel iets waar zij goed in is en blij van wordt. Bij mij is dat verbinding, communicatie, energetisch werk en alternatieve geneeswijzen. Ik geloof in het goede in de mens en de wet van drie.

Homeopathie

Het principe van de homeopathie is het ‘gelijke met het gelijke genezen’. Een homeopathisch middel bevat een heel kleine dosis van de ziekteverwekkende stof.

De bedoeling is dat het lichaam aan het werk gaat om afweer op te bouwen tegen die stof. Als iemand zonder klachten een homeopathisch middel neemt zal hij daarom beginnende ziekteverschijnselen krijgen. Iemand die ziek is wordt er, na een tijdje, juist beter van. fytotherapie werkt net als de meeste reguliere medicijnen: ze bestrijden de klacht zelf.

Bach Bloesems

Ik werk met de bloesemremedies van Dr. Bach.

De losse remedies kunnen ingezet worden bij personen met (lichamelijke) klachten door emotionele factoren zoals; neerslachtigheid, trauma, angst, eenzaamheid, onzekerheid en dergelijke. De remedies kunnen gebruikt worden in combinatie met andere behandelingsmethoden, bijvoorbeeld homeopathie en/of kinesiologie.

Remedies kunnen samengesteld worden tot maximaal 6 remedies. Ik probeer maximaal 4 remedies aan te houden in 1 gebruikersflesje.

Edelstenen / mineralen

Tijdens een consult, kan wel eens blijken, dat het verstandig is om een
bepaalde edelsteen te gaan dragen of anderszins aan te wenden.

Helen met edelstenen is niet iets nieuws, het gaat al eeuwen terug. De eerste berichten die hierover gevonden zijn, gaan terug naar 4000 voor Christus.

Edelstenen kunnen natuurlijk als sieraad gedragen worden en zo hun energie afgeven. Edelsteenwater kan gedronken worden, aan badwater worden toegevoegd of gebruikt worden op kompressen.
Ook edelsteenolie of edelsteenessence is een toepassingsmogelijkheid.

Bij vragen over alternatieve geneeswijzen, kruidengeneeskunde, bach bloesems et cetera, kan er altijd vrijblijvend contact opgenomen worden bij mij

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial