Heksje Aradia

Energetisch Coachen

Tijdens het energetisch coachen maak ik gebruik van kinesiologie en een kaartreading of kaartlegging ondersteund met de biotensor.

Een Biotensor is een energetisch testinstrument. Hij ziet eruit als een lange dikke draad met een metalen, houten of handvat. De biotensor is ontwikkeld door de Duitse filosoof Dr. J Oberach en komt voort uit de pendel en de wichelroede.

Kinesiologie betekent “de leer van de beweging” en is tevens een methode om uit te zoeken waar en waarom de balans in het lichaam verstoord is geraakt en hoe die balans kan worden hersteld.

Dit gebeurt door middel van spiertesten. Ik test bij de klant of een spier ergens sterk of zwak van wordt. Als het blijkt dat jij als persoon goed te testen bent, gebruik ik vaak in plaats daarvan een biotensor. Het gebruik van de biotensor is prettiger dan al die spiertesten. Het testen met de biotensor kan ook gewoon zittend op een stoel gebeuren.

Hoe werkt het?

In het lichaam lopen energiebanen, ook wel meridianen genoemd. Meridianen lopen door het hele lichaam. Zij verbinden lichaamsdelen, organen, spieren, zintuigen en de psyche/geest met elkaar. Op het moment dat er ergens een verstoring zit, heeft dat direct gevolg voor de rest van het lichaam en zal er een blokkade in energie op te merken zijn. Spieren worden zwakker van stress en negatieve energieën.

Op de lange duur kunnen kleine dingen (stress, verkeerde voeding, een ruzie, levensvragen, zorgen, hooggevoeligheid, et cetera) grote gevolgen hebben op het lichaam en de geest en kun je serieuze klachten krijgen.

Misschien ga je één keer (of vaker) over je grenzen omdat je veel taken en werkzaamheden hebt. Je bent bijvoorbeeld werkende vrouw, moeder, mantelzorger en probeert voor jezelf nog tijd over te houden. Je onderbewuste (je lijf) registreert het feit dat jij over je grenzen gaat. Dit ontneemt je energie en ook spierkracht en deze gegevens worden opgeslagen in het lichaam.

Je lichaam vertelt in feite een verhaal. Dit verhaal komt naar voren door middel van de kinesiologie-test en de reading. Uit dat verhaal komen inzichten wat er precies speelt. Blokkades in het lichaam kunnen verholpen worden. Meestal zijn er in 2 sessies voldoende inzichten voor een volledig verhaal. Met de inzichten kun je met mij aan de slag middels coaching.

Reactie van een klant:

“Ik ben bij Aradia geweest voor een tarot legging en dat was erg verhelderend. Er was een duidelijke rode draad te herkennen, zowel tussen de verschillende kaarten als ook in de thema’s die spelen in mijn leven. Ze nam alle tijd, was duidelijk in haar uitleg, gaf me ook fijne adviezen en dacht mee over oplossingen en mogelijkheden.
Aradia, dankjewel!”

Reiki

Daarnaast geef ik ook reikibehandelingen.
Een reiki-behandeling geeft een ontspannen, aangename en helende energie. Reiki geeft ontspanning, heft energieblokkades op, ontgift, voert helende levensenergie aan en verhoogt de vibratiefrequentie van het lichaam.

Tijdens de behandeling wordt rustige en ontspannen muziek afgespeeld en eventueel een wierookstokje of etherische olie gebrand.


Reactie van een klant:


“Ik heb bij Aradia een heerlijke en ontspannende reikibehandeling gehad.
Ik kan er voorlopig weer even een paar weken tegen.”

Reiki kan zeker ook goed gegeven worden bij lichamelijke klachten naast een reguliere behandeling van een arts. Er zijn dan meerdere reikibehandelingen nodig.
Reiki is nooit een vervanging van een reguliere behandeling!
Naar gelang de klacht zal ik in overleg beslissen wanneer het best met de reikibehandelingen gestart kan worden.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial