Heksje Aradia

Home

Welkom, merry meet

Een heks voelt zich verbonden met de natuur en zou niet zonder kunnen. Hekserij is een levenswijze, een natuurreligie. Een oeroude religie en levenswijze die uitgaat en werkt vanuit het goede.
En waarom de website Heksje Aradia heet? Dat is eenvoudigweg omdat ik niet zo lang ben. 😉
Naast het feit dat hekserij een levenswijze voor me is, ben ik energetisch coach, holistisch therapeut en reikimaster.

Ik kan je verzekeren dat een heks niet eng, vaag of zweverig is. Het is voor mij een levenswijze die me zoveel mogelijk terugbrengt naar de basis van alles. Susan Smit; schrijfster, columniste en voormalig fotomodel is ook een heks. Toevallig zijn we op dezelfde dag en maand geboren.

Ik nodig je van harte uit om mijn website verder te bekijken, zodat je kunt ontdekken wat ik doe. Kijk waarmee ik jou wellicht kan helpen als energetisch coach en holistisch therapeut. Lichaam, geest en ziel zijn met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar. Dat is voor mij de basis van waaruit ik mensen in evenwicht breng en laat sprankelen.

Hoe kan ik je helpen?

Ik wil je weer in verbinding brengen met innerlijke zelf.
Ik wil dat je sterk kunt zijn in je leven vanuit intuïtie en gevoel.
Ik wil mens en natuur met elkaar verbinden en zo evenwicht laten ontstaan. Graag zie ik mensen blijer, meer geaard, zelfverzekerder en positiever worden. Als blokkades en oude vast gesleten patronen weg zijn, kan positieve energie weer stromen.
Mijn intentie is om mensen overnieuw kennis te laten maken met de natuur, de seizoenen en de maan.

Iedereen maakt deel uit van de wereld om hem heen. Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Evenwicht halen we uit licht en schaduw, dag en nacht, zomer en winter, regen en zonneschijn.

Graag help ik om bij jou de blokkades en ingesleten patronen zichtbaar te maken. Ik wil je helpen deze te doorbreken en zo in te richten dat jij weer als uniek en sprankelend persoon zelfverzekerd in het leven kan staan.

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om gezond te blijven en te sprankelen in overvloed.
Iedereen kan gelukkig, evenwichtig en zelfverzekerd in het leven staan.

Warme groet, blessed be

~ Aradia ~

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial