Ik ben Aradia, geboren en opgegroeid in Amersfoort. Al op jonge leeftijd was ik een spons voor alle energieën om mij heen. Ik voelde en ervoer meer als anderen, bleek later. Door mijn omgeving werd ik meer als een dromer gezien met veel fantasie. Mijn vader is al op jonge leeftijd overleden aan een hersentumor. Ik was toen 7 jaar oud. Tot aan mijn 16e jaar ben ik nog een peettante, mijn allerbeste vriendin en beide opa’s verloren. Ik kreeg een het gevoel dat iedereen die ik liefhad, te vroeg overleed. Ik snapte niet waarom dit zo moest zijn. En toch leek er een soort van connectie te blijven.
Verwarrend en mega lessen in loslaten waren dat voor mij als jong kind. Volwassenen toen hadden nog niet het vermoeden dat kinderen veel moeite kunnen hebben met het overlijden van een dierbare.

Anderen helpen zat er al vroeg in.

Als klein kind was ik al graag buiten. Ik was toen al gek op de natuur en op dieren. Ik zat liever tussen de bessenstruiken dan in de zandbak die we in de tuin hadden. Ik voelde aan dat sommige dieren hulp nodig hadden, ze waren gewond of verzwakt. Ik hielp de dieren voor zover ik dat kon. Daarbij hoorde bijvoorbeeld ook geld inzamelen voor de zeehondjes die in Canada doodgeknuppeld werden.
Als klein meisje had ik contact met mijn overleden vader en tante. Het besef dat het geen droom of fantasie was, kwam later pas. Tijdens de reikilessen en inwijdingen is mij dit verteld, zonder dat de Master mijn verhaal kende.

Ik ben altijd al een ondernemend type geweest. Ik was altijd bezig, veel buiten en hielp iedereen waar ik maar kon. Toen ik groter werd, ontdekte ik dat er ook andere kinderen en volwassenen om mij heen waren die hulp nodig hadden. Ik voelde hun verdriet en merkte wanneer mensen niet goed in hun vel zaten. Later kwam ik er ook achter, dat niet iedereen deze ervaringen heeft en dingen voelt.

Op mijn 18e werd ik verliefd op de geweldigste en liefste jongen van de wereld en op mijn 22e zijn we getrouwd en dat zijn we nog steeds. Mijn lief ís militair. Daardoor is hij in totaal 5 keer op uitzending geweest. Als gezin ben je er op zulke momenten voor elkaar én voor je uitgezonden partner natuurlijk, al is dat op afstand. Ook op die momenten kreeg ik weer aardig wat lessen in loslaten en had ik de neiging om steeds meer controle te willen houden op alles. Dat dit niet werkt, daar ben ik uiteindelijk wel achter gekomen.
Daar kreeg ik wel de tijd en ruimte om iets te doen met mijn interesse en bijna sterke drang naar hekserij en magie.

Tussen 1993 en 2005 hebben we in Duitsland gewoond en zijn we binnen Duitsland een aantal keer verhuisd. In die periode heeft mijn moeder twee keer kanker gehad. Ik heb haar zoveel gesteund als mogelijk was. De tweede keer heeft ze de strijd verloren, ze overleed in 2004. Ze keek zo uit naar onze terugkeer naar Nederland. Die heeft ze niet meer mee mogen maken.

Na 12 jaar in Duitsland gewoond te hebben in verband met het werk van mijn man, zijn we in 2005 teruggekomen naar Nederland. Omdat ik in Duitsland zo dicht bij en in de natuur gewoond heb, kozen we voor Drenthe en zijn we in Assen gaan wonen. De natuurrijke provincie en met, natuurlijk, de Hunebedden.

De natuur geeft ons wat we nodig hebben

De seizoenen zijn voor mij een belangrijke leidraad, waarnaar ik probeer te leven. Ze geven me houvast en ik geniet van ieder seizoen. De maan vind ik magisch mooi. Ik geniet met volle teugen van de natuur.
De energie van de maan, versterkt door de energie van de zon, beïnvloed ons.
Ik zou niet zonder de maan en de natuur kunnen leven. De maan is ook de belangrijkste planeet in mijn geboortehoroscoop en ik voel daar echt een verbinding mee.

Ik heb meerdere studies gevolgd op het gebied van natuurlijke geneeswijzen, energetische therapie, coaching en reiki. Ik volg nog steeds Masterclasses en bijscholingen. Op veel gebieden ben ik tevens ervaringsdeskundige.
Geschoold door de universiteit van het leven.
Het heeft mij veel tijd, energie, vallen en opstaan, het vinden van mijn spirituele pad, de reis naar mijn ziel en studie gekost om mijzelf te vinden. Om mijn eigen kracht te herkennen en erkennen. Ik wil graag wat doen met deze opgedane kennis en ervaring.

Ik volg mijn natuur, mijn intuïtie, wat goed voelt, waar ik goed in ben én waar ik voor gestudeerd heb.

Ik gun iedereen evenwicht en het gevoel van in je kracht staan.

Ik wil mensen helpen om weer in evenwicht te komen en vanuit het eigen krachtcentrum weer in balans en harmonie te komen. Leven met het ritme van de natuur en de seizoenen. Zodat iedereen de dingen kan doen die ze leuk vinden om te doen. Zonder omver geblazen te worden door de omgeving óf door dingen die om ons heen gebeuren.

Voor de mensen onder ons die geïnteresseerd zijn in astrologie; ik ben vissen, ascendant ram en maan in tweeling.
Voor de mensen geïnteresseerd in de Maya-cultuur; ik ben kin 72, de Gele resonante-mens en geboren op een GAP-dag.