Merry meet!

Een heks voelt zich verbonden met de natuur en zou niet zonder kunnen. Hekserij is een levenswijze, een natuurreligie. Een oeroude religie en levenswijze die uitgaat en werkt vanuit het goede.
En waarom de website Heksje Aradia heet? Dat is eenvoudigweg omdat ik niet zo lang ben. 😉

Naast het feit dat hekserij een levenswijze voor me is, ben ik holistisch energetisch therapeut, coach en reikimaster.

Ik kan je verzekeren dat een heks niet eng, vaag of zweverig is. Het is voor mij een levenswijze die me zoveel mogelijk terugbrengt naar de basis van alles. Susan Smit; schrijfster, columniste en voormalig fotomodel is ook een heks. Toevallig zijn we op dezelfde dag en maand geboren.

Hekserij is een levenswijze, een natuurreligie. Een oeroude religie en levenswijze die uitgaat en werkt vanuit het goede.

Het is voor mij een levenswijze die me zoveel mogelijk terugbrengt naar de basis van alles.
Ik nodig je van harte uit om mijn website verder te bekijken, zodat je kunt ontdekken wat ik doe. Ik wil mensen weer in verbinding brengen met zichzelf én met elkaar.

Ik wil mens en natuur met elkaar verbinden en zo evenwicht laten ontstaan. Graag zie ik mensen blijer, meer geaard, zelfverzekerder en positiever worden.
Jaarfeesten en de volle maan vieren doe ik graag met een groep. Houdt daarvoor mijn Facebook in de gaten. Ik zie je graag een keer.

Ik wil jou weer in verbinding brengen met jezelf.
Ik wil je overnieuw kennis te laten maken met de natuur, de seizoenen en de maan.

Iedereen maakt deel uit van de wereld om hem heen. Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Evenwicht halen we uit licht en schaduw, dag en nacht, zomer en winter, regen en zonneschijn.

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om gezond te blijven en te sprankelen in overvloed.
Iedereen kan gelukkig, evenwichtig en zelfverzekerd in het leven staan.

Warme groet, blessed be

~ Aradia ~